Nasz Team
Witajcie!
Jak każdy z Was widzi, rozbudowaliśmy się już na tyle, że do dalszego rozwoju (trener) potrzeba grzybów.
Wpadliśmy na pomysł, aby w ciągu nowego tygodnia (tj. poniedziałek-niedziela) zrobić składke właśnie na grzyby które są niezbędne.
Z pewnością Ci bardziej doświadczeni gracze wiedzą, że jest to metoda stosowana praktycznie w każdej gildii i nie ma tutaj dla nich nic nadzwyczajnego. Do tematu dokładam sonde, bo chcę aby każdy wyraził swoje zdanie na ten temat. Oczywiste jest, że nie każdy musi brać udział w zrzutce i nie musi podawać powodu. Zrzutka jest dobrowolna. Metoda kupienia to hmm... Wg. mnie najlepiej będzie jak każdy kto zdecyduje się brać udział w tej akcji doładuje telefon jednemu z oficerów czy liderowi (to jeszcze sie ustali) doładowaniem za skromne 5zl.
Wypowiadajcie się w tym temacie Uwaga! każdy kto głosuje na 'tak' niech poda na dole w poście swój nick
Ostatnio edytowany przez Wez To (2011-01-01 22:54:36)
Mysle ze 5zl raz na jakis czas kazdy znajdzie, toz to 1 piwo w knajpie nawet wiecej kosztuje.
Jeden z oficerow po prostu bedzie musial powiedziec z jakiej sieci ma telefon i ja bede mu po prostu w wiadomosci wysylal kod doladowania.
juraszekxd napisał:
Jestem na tak , ale jedynie za przelewem
Jest najbardziej opłacalny
Może w przyszłości. Obecnie nie każdy ma możliwość wysłania przelewem. Potem będą na allegro aukcje za 10zł 100 grzybów na gildie. Wtedy będziemy z tego korzystać. Pozdrawiam
.